13. Türkiye Koç Spor Fest Üniversitesi Oyunları Atletizm Şampiyonasında sporcularımız 1 birincilik ve 1 üçüncülük derecesi aldı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) atletizm sporu öğrencileri, 13. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları Atletizm Şampiyonası’nda 1 birincilik, 1 üçüncülük aldı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 09-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen “13. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları Atletizm Şampiyonası’na” katılan Erciyes Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinden Süleyman Bekmezci 1500 metre erkeklerde birinci, Büşra Nur Koku ise 1500 metre bayanlar yarışmasında üçüncü oldu.

Öğrencilerimiz tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

17 Mayıs 2016 Salı