REKTÖRLÜK HABERLERİ
Debrecen Üniversitesi’nden Gelen Heyet Rektör Güven’i Ziyaret Etti

Debrecen Üniversitesi’nden Gelen Heyet Rektör Güven’i Ziyaret Etti
Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile Macaristan Debrecen Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Proje 777” kapsamında Erciyes Üniversitesi’ne gelen Debrecen Üniversitesi heyeti, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şahin Yıldırım ile Debrecen Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Husi Geza, proje hakkında Rektör Güven’e bilgiler verdi.

Bu yıl altıncısı düzenlenen proje kapsamında Debrecen Üniversitesi’nden gelen heyetin 21-27 Nisan 2016 tarihlerinde Erciyes Üniversitesi’nde çalışmalarda bulunacağını belirten Prof. Dr. Şahin Yıldırım, teknik ve sosyal içerikli olarak gerçekleştirilen “Proje 777”’nin özellikle öğrencilerin teknik alanda proje yapabilmelerine katkı sağladığını kaydetti.

25 Nisan 2016 Pazartesi
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ