Diş Hekimliği Fakültesi’nde Önlük Giyme Töreni

Diş Hekimliği Fakültesi’nde Önlük Giyme Töreni
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Diş Hekimliği 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı önlük giyme töreni düzenlendi. Törende diş hekimliği eğitimine başlayan 115 öğrenci beyaz önlüklerini giydi.

Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen önlük giyme törenine Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk’ün yanı sıra çok sayıda öğretim üyesi, öğrenci ve aileler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. Adnan Öztürk, “Üniversitemizi kazanan öğrencilerimiz ve onların anne, babaları çok şanslılar; çünkü bu öğrencilerimiz Türkiye’nin en önemli fakültelerinden birinde eğitim görecekler. Sevgili öğrenciler, lütfen annenize, babanıza, hocalarınıza, hastalarınıza ve tüm canlılara saygılı olun. Lütfen bundan sonra dersi geçmek için değil dersi öğrenmek için çalışın. Çünkü siz burada mesleğinizi kazanacaksınız" dedi.

Konuşmanın ardından 2015-2016 eğitim-öğretim yılında dönem birincisi, ikincisi, üçüncüsü ve dördüncüsüne teşekkür belgesi ve hediyeleri takdim edildi.

Öte yandan İsviçre’de yapılan 2016 Avrupa Derneği Kongresi’nde sundukları çalışmalarla en iyi poster ödülüne layık görülen araştırmacılar adına, Uzman Diş Hekimi Gökhan Türker’e “Bilimsel Başarı Ödülü” takdim edildi.

Tören diş hekimliği eğitimine başlayan öğrencilere beyaz önlüklerinin giydirilmesi ile son buldu.

23 Kasım 2016 Çarşamba