Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Önlüklerini Giydi

Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Önlüklerini Giydi
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi önlük giyme töreni Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirildi.

Törene, Erciyes Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Hamza Çakır, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cem Gürgan, Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Emrullah Maraş, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cem Gürgan önlük giyme töreninin simgesel bir tören olduğunu ancak bu giyilen önlüklerin değerini eğitim hayatları boyunca daha iyi anlayacaklarını dile getirerek öğrencilere başarılar diledi.

Törende konuşma yapan Erciyes Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Hamza Çakır ise Diş Hekimliği Fakültesi’nin kurumsal kimliği, alt yapısı ve etik değerleri ile örnek bir fakülte olduğunu dile getirerek fakülte yönetimine ve akademisyenlerine bu başarılarından dolayı teşekkür etti. Öğrenci ailelerine de seslenen Vekil Rektör Çakır, çocuklarının çok iyi bir fakülteye geldiklerini ve beş yıl boyunca iyi bir eğitim sürecinden geçeceklerini dile getirdi.

Açılış konuşmalarının ardından TÜBİTAK’ın Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında ödüle layık görülen akademisyenlere Diş Hekimliği Fakültesi tarafından plaketleri takdim edildi.

Daha sonra öğrenciler sahneye davet edilerek Diş Hekimliği Fakültesi akademisyenleri tarafından önlükleri giydirildi.

18 Kasım 2015 Çarşamba