Dr. Senai Demirci, Erciyes Üniversitesi’nde Evlilik Okulu Semineri Verdi

Dr. Senai Demirci, Erciyes Üniversitesi’nde Evlilik Okulu Semineri Verdi
Yazar, TV Programcısı ve Sunucu Dr. Senai Demirci, Erciyes Üniversitesi’nde “Evlilik Aşkı Oldurur” konulu seminer verdi.

Erciyes Üniversitesi Psikolojik Danışma Merkezi (ERREM) tarafından düzenlenen Evlilik Okulu Seminerlerinin üçüncüsünde Yazar, TV Programcısı ve Sunucu Dr. Senai Demirci, “Evlilik Aşkı Oldurur” konulu seminer verdi.

Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen seminere; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, Yazar, TV Programcısı ve Sunucu Dr. Senai Demirci, ERREM Müdürü Öğr. Gör. Mustafa Atak ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Seminerde “Evlilik aşkı öldürmez. Ama evliler aşkı öldürebilir. Evli olmayanlarda aşkı öldürebilir. Evlilik aşkı oldurmak içindir” diyen Dr. Senai Demirci, “Birini çok seviyorsunuz doğru insan olduğunu düşünüp evleniyorsunuz. Cicim ayları diye tabir edilen ilk zamanlardan sonra birçok kişi evlilikte aşkın öldüğünü düşünüyor. Hâlbuki aşkı öldüren evlilik değil insanlardır. Gerçek aşk, bir insanı yücelterek sevmek değil, hatasıyla kusuruyla, zaafıyla, ayıbıyla sevmek demektir. Aşk evliliğin sebebi olduğu kadar sonucudur” şeklinde konuştu.

Seminer plaket takdiminin ardından son buldu.

Video için tıklayınız

09 Aralık 2016 Cuma