ERÜ’de “Mesleki Yeterlilik Bilgilendirme Toplantısı” Düzenlendi

ERÜ’de “Mesleki Yeterlilik Bilgilendirme Toplantısı” Düzenlendi
Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ERSEM) tarafından “Mesleki Yeterlilik Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Uzmanı Esra Günay Tokluoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü ve ERSEM Personel Belgelendirme Birimi (PBB) Müdürü Prof. Dr. Nafiz Kahraman yaptı. Prof. Dr. Kahraman, katılımcılara toplantıya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra MYK Uzmanı Esra Günay Tokluoğlu sunumunda, Ulusal Yeterlilik Sistemi, Ulusal Meslek Standardı, Ulusal Yeterlilikler (UY), Ulusal Yeterliliklere Göre Belgelendirme ve Belge Zorunluluğu olan meslek alanları konularını ele aldı.

Soru cevabın ardından ERSEM Müdürü Prof. Dr. Derviş Karaboğa, düzenlenen toplantının öneminden bahsederek, bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini söyledi.

Toplantı sonunda ise MYK Uzmanı Esra Günay Tokluoğlu’na teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

24 Ağustos 2016 Çarşamba