ERÜ’de 4. Yayın Takdir ve Hizmet Ödülleri Sahiplerini Buldu

ERÜ’de 4. Yayın Takdir ve Hizmet Ödülleri Sahiplerini Buldu
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından 4. Yayın Takdir ve Hizmet Ödülleri töreni düzenlendi. Tören kapsamında ulusal ve uluslararası yayınlarda makalesi yer alan akademisyenler ile kitap yayınlayan akademisyenlere ödül verildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan, Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ve Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Ekrem Erdem’in yanı sıra, çok sayıda öğretim üyesi katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Erdem, geleneksel olarak 2 yılda bir düzenledikleri ödül programının 4.’sünü gerçekleştirdiklerini söyledi.

16 Haziran 2016 Perşembe