ERÜ Çocuk Hastanesi KİT Ünitesi’ne Hayırsever Katkısı

ERÜ Çocuk Hastanesi KİT Ünitesi’ne Hayırsever Katkısı
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Çocuk Hastanesi Kemik İliği Ünitesi’ne hayırsever bağışı ile yeniden tefriş edilen 3 hasta odasının açılışı yapıldı.

Açılışa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Hakan Poyrazoğlu, Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, Hastaneler Başmüdürü Özcan Özyurt, bölüm hocaları ve odaların tefrişini yaptıran hayırsever Nazım Öncel katıldı.
Açılışta konuşan Başhekim Prof. Dr. Kudret Doğru, Çocuk Hastanesi KİT Ünitesi’nde 3 hasta odasının tefrişatını yapan hayırsever Nazım Öncel’e teşekkür etti. Başhekim Doğru, “Üniversite hastanesi olarak hayırseverlerimize çok şey borçluyuz. Hastanemize her türlü desteği veriyorlar. İsteklerimizi yerine getirmeye çalışıyorlar. O yüzden hayırseverlerimize minnet borçluyuz” dedi.

Hayırsever Nazım Öncel ise konuşmasında Başhekim Doğru’ya kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederken, ellerinden geldiği müddetçe hastaneye hayır yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından tefriş edilen odaların açılış kurdelesi kesildi ve hayırsevere plaket takdim edildi.

Video için tıklayınız

24 Şubat 2017 Cuma