ERÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümünden Yılsonu Konseri

ERÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümünden Yılsonu Konseri
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü tarafından verilen konser müzikseverlerden büyük ilgi gördü.

ERÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Elemanı ve öğrencilerinden oluşan Modern Sanat Akademi Topluluğu, yılsonu konseri verdi.

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen konserde ERÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gulnara Jorobekova yönetimindeki müzik topluluğu, tango, jazz, klasik müzik ve türküler seslendirdi.

Konserde müzik grubunun davetini kırmayarak sahneye çıkan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, prova yapmadan seslendirdiği tango müzik parçalar ve sahne performansı ile salondakilerden büyük alkış aldı.

Konser, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız’ın, Modern Sanat Akademi Topluluğu ekibine çiçek takdimiyle son buldu.

30 Mayıs 2016 Pazartesi