ERÜ Hastanelerine Cihaz Bağışında Bulundular

ERÜ Hastanelerine Cihaz Bağışında Bulundular

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, hastanelerine cihaz bağışında bulunan iki hayırsevere teşekkür plaketi takdim etti.

ERÜ Hastanelerine  2 adet PC tabanlı EKG cihazı ve 11 adet hastabaşı monitörü bağışlayan hayırsever Mustafa Özsoy ile Şeref Özsoy, Başhekim Prof. Dr. Kudret Doğru’yu makamında ziyaret etti.

Başhekim Doğru ziyarette hayırseverlerin desteği ile ERÜ Hastanelerinin bugün Türkiye’nin sayılı üniversite hastaneleri arasına girdiğini belirterek, hastanelerine katkı yapan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Hayırseverler Mustafa Özsoy ile Şeref Özsoy ise, Başhekim Doğru’ya kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederken, ellerinden geldiği müddetçe hastaneye hayır yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından cihaz bağışı ile ilgili protokol imzalandı ve hayırseverlere teşekkür plaketi takdim edildi.

28 Eylül 2016 Çarşamba