ERÜ Muay Thai Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

ERÜ Muay Thai Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu
Erciyes Üniversitesi Muay Thai Takımı, Antalya’da yapılan Üniversiteler Arası Muay Thai Türkiye Şampiyonasında şampiyon oldu.

18-24 Nisan 2016 tarihleri arasında 73 üniversitenin katılımı ile Antalya’da gerçekleştirilenüniversiteler arası muay thai şampiyonasında Erciyes Üniversitesi Muay Takımının katıldığı kategoriler ve aldığı dereceler şöyle:

A DİVİSİON Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Erkekler

63,5 Kg’da Muhammed Kaan ÜNLÜ Türkiye 3.’sü
67 Kg ’da Ali BATMAZ Türkiye Şampiyonu
71 Kg’da Alptuğ AKYOL Türkiye 2.’si
75 Kg’ da Ali DOĞAN Türkiye Şampiyonu,
81Kg’ da Metin YÜRÜK Türkiye 2.’si
86 Kg ‘ da Hakan KARA Türkiye Şampiyonu.

B DİVİSİON Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Erkekler

57 Kg’da Fatih DEĞER Türkiye Şampiyonu
67 Kg’da Cemalettin ARABACI Türkiye 2.’si
75 Kg’ da Nihat Burhan İNANER Türkiye 3.’si
86 Kg’da MALİK YILDIRIM Türkiye 2.’si

Rektör Güven, Türkiye Şampiyonu ERÜ Muay Thai Takımını Kutladı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, 18-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Üniversitelerarası Muay Thai Türkiye Şampiyonasında takım halinde Türkiye şampiyonu olan ERÜ Muay Thai takımını kutladı.

Rektör Güven, “Üniversitelerarası şampiyonada takım halinde Türkiye şampiyonu olma başarısı gösteren muay takımı sporcularımız ile antrenörlerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca, Karabük’te yapılan Üniversitelerarası Türkiye Taekwondo  Şampiyonası’nda takım halinde 3. olan üniversitemiz Bayan Taekwondo takımımızı da başarısından dolayı kutluyorum” dedi.

29 Nisan 2016 Cuma