ERÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığı Seçimi Yapıldı

ERÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığı Seçimi Yapıldı
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı Seçimi yapıldı. İki yılda bir yapılan ve 32 öğrencinin oy kullandığı seçimde mevcut başkan Berat Deniz, güven tazeledi.

30 Kasım 2016 Çarşamba günü Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Öğrenci Konseyi Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Berat Deniz tek aday olarak seçime girdi. Üniversitenin Enstitü, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu temsilcilerinden oluşan 32 öğrencinin oy kullandığı seçimde, oyların tamamını alan Berat Deniz yeniden Erciyes Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı oldu.

Seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında ERÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Berat Deniz, “Erciyes Üniversitesi’nde öğrenim gören her bir öğrenci arkadaşımızı ayırt etmeden birlik ve beraberlik içerisinde, sıkıntılarını çözmeye çalıştık. Mevcut öğrenci konseyi olarak görevde olduğumuz sürede her zaman milli ve manevi değerimizi korumaya özen göstererek, bu doğrultuda çalışmalar yaptık. Yeni dönemde de bu çalışmalara aynı titizlikle devam edilecektir” dedi.

Rektör Güven’i ziyaret etti

Öğrenci Konseyi Başkanı Berat Deniz yeniden göreve seçildikten sonra Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven’i ziyaret etti.
Rektör Güven, ziyarette Berat Deniz’i yeniden öğrenci konseyi başkanı seçilmesinden dolayı tebrik edip kutladı ve çiçek takdim etti.

02 Aralık 2016 Cuma