REKTÖRLÜK HABERLERİ
ERÜ Rektörü Güven’den Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

ERÜ Rektörü Güven’den Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, her dönemde basın mensupları ile iyi ilişkiler kurduklarını ve bundan sonrada iyi ilişkilere devam edeceklerini söyledi.

Rektör Güven, üniversitedeki projelerden de bahsederken, Pınarbaşı ilçesinde Meslek Yüksekokulu kurulmasına ilişkin Yükseköğretim Kurulu (YÖK)’ten gerekli iznin çıktığını bildirdi. Rektör Güven, meslek yüksekokulu kurulması düşünülen diğer ilçelerde ise çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Kampüs alanındaki kongre merkezi inşaatını biran önce tamamlamayı düşündüklerini ifade eden ERÜ Rektörü Güven, Sabancı Kültür Sitesi’nin ise kültür ve sosyal alan merkezine dönüştürüleceğini ve buranın ikinci katının sağlık müzesine dönüştürüleceğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise, "Hocamızı daha önce dekan olarak burada ağırlamıştık. Bugün ise rektör olarak misafir ediyoruz. O dönemle bu dönem arasında da bir şey değişeceğini düşünmüyorum. Çünkü o zamanda da gazeteciler olarak iyi ilişkiler içerisindeydik. Bundan sonrada ilişkilerimizin artacağını düşünüyorum. En azından tanıdığımız hocamızın rektör olması, bu süreci bizim için kolaylaştıracaktır" şeklinde konuştu.

29 Mart 2016 Salı
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ