REKTÖRLÜK HABERLERİ
ERÜ Rektörü Güven’den Hayırseverlere Ziyaret

ERÜ Rektörü Güven’den Hayırseverlere Ziyaret

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, bina yaptırarak üniversiteye bağışlayan hayırseverlerinden bazılarını İstanbul’da ziyaret etti.

14-16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Güven, Erciyes Üniversitesi’ne Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu binasını yaptıran hayırsever işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Yılmaz Öztaşkın Kalp Hastanesi’ni yaptıran hayırsever işadamı Yılmaz Öztaşkın ve Yavuz Altop, Türkan-Tuncer Hasçalık Turizm Fakültesi binasını yaptıran hayırsever işadamı Tuncer Hasçalık ile Sami Dedeoğlu - Mehmet Paksoy Develi Seyrani Ziraat Fakültesi binasını yaptıran hayırsever işadamı Mehmet Paksoy’u ziyaret etti.

Ziyaretlerde Rektör Güven, üniversitedeki çalışmalar hakkında hayırsever işadamlarına bilgiler verirken, üniversiteye verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Rektör Güven, “Erciyes Üniversitesi bir hayırsever üniversitesidir. Kayserili hayırseverlerin katkıları ile fiziki alt yapısını tamamlayan üniversitemiz, güçlü akademik kadrosuyla eğitim kalitesinin artırılması için çok önemli adımlar atmış, önemli mesafeler kat etmiştir. Tıptan Mimarlığa, Güzel Sanatlardan Mühendisliğe birçok alanda eğitim veren üniversitemiz, dünya çapında akademik bir merkez konumuna ulaşmış, Anadolu’nun dört bir yanından gelen yetenekli gençler ile bir cazibe merkezi konumuna gelmiş bulunmaktadır” dedi.

20 Aralık 2016 Salı
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ