REKTÖRLÜK HABERLERİ
ERÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Hayırsever Ziyaretlerine Devam Ediyor

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Hayırsever Ziyaretlerine Devam Ediyor
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Erciyes Üniversitesi’ne bina ve cihaz bağışlayan hayırseverlere yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

14-16 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul’da hayırsever işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Yılmaz Öztaşkın, Yavuz Altop, Tuncer Hasçalık, Sami Dedeoğlu ve Mehmet Paksoy’u ziyaret eden Rektör Güven, 18 Ocak Çarşamba günü ise Hasçelik A.Ş. ortaklarını ziyaret etti.

Hasçelik grup şirketlerinden Hasçelik Kablo fabrikasında gerçekleşen ziyarette Rektör Güven, Hasçelik A.Ş. ortaklarına üniversite ve üniversite hastanelerine verdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti.

Rektör Güven, Hasçelik A.Ş. ortakları hayırsever işadamları Halit Özkaya, Necmettin Baktır, Şahin Özbek ve Fevzi Mercan’a plaket ve vazo hediye etti. Necmettin Baktır şehir dışında olduğundan plaketi babası Şükrü Baktır’a takdim edildi.

ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, ERÜ Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nevzat Özcan ile ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneler Başmüdürü Özcan Özyurt’un da eşlik ettiği ziyaretin sonunda ise Rektör Güven, Hasçelik Kablo fabrikasını gezdi.

Video için tıklayınız

18 Ocak 2017 Çarşamba