REKTÖRLÜK HABERLERİ
Erciyes Üniversiteli Milli Teakvondocular'dan Rektör Güven'e Ziyaret

Erciyes Üniversiteli Milli Teakvondocular'dan Rektör Güven'e Ziyaret

Erciyes Üniversitesi öğrencisi Milli Taekwondo sporcular antrenörleriyle birlikte Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven’i ziyaret etti.

Ziyarette; Teakwondo Antrenörü Enver Nazlı, ERÜ’lü taeakwondocuların başarılarından bahsetti. Antrenör Nazlı; “14-17 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Uluslararası Taekwondo Federasyonu’nun düzenlediği “Turkish Shopen” isimli, 18-30 yaş Uluslararası Tekvando Yarışması’nda, büyükler A grubunda Ali Osman Yüksel ve Yusuf Atsız üçüncü oldular. Bu başarı bizi gururlandırdı. Aynı zamanda bu başarıları ile milli sporcu olmaya hak kazanan öğrencilerimizin, daha da başarılı olabilmesi için sizden gerekli desteği bekliyoruz” dedi.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven ise, öğrencilerin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, milli sporculara üniversite olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

26 Şubat 2016 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ