Erciyes Üniversitesi'de “Aşk’a Aşk İle Yanmak” Konulu Şiir Dinletisi Düzenlendi

Erciyes Üniversitesi'de “Aşk’a Aşk İle Yanmak” Konulu Şiir Dinletisi Düzenlendi
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Küresel Öğrenci Kulüpleri Birliği tarafından “Aşk’a Aşk İle Yanmak” konulu şiir dinletisi düzenlendi.

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Erciyes Üniversitesi Küresel Öğrenci Kulüpleri Birliği Başkanı Selman Ağtaş, amaçlarının şiirin önemine değinerek şiirin sadece sözcüklerden ibaret olmadığını vurgulamak istediklerini söyledi.

Kulüp Başkanı Ağtaş, “Küresel Öğrenci Kulübü olarak çok farklı alanlarda aktiviteler yapan, programlar ve konferanslar düzenleyen bir düzenleyen bir kulübüz. Şiirde bu anlamda en fazla değer verdiğimiz programlar içerisinde yer alıyor. Şiir dinletisi programını daha önceki yıllarda da düzenlemiştik. Bu programı gelecek yıllarda da devam ettireceğiz. Bu seneki şiirlerimizi Kutlu Doğum Haftası sebebiyle tasavvufi, aşk konularından seçtik. Burada amacımız şiirin önemine değinerek şiirin sadece sözcüklerden ibaret olmadığını, aslında bir duygu kaynağı olduğunu vurgulamak istedik” dedi.

29 Nisan 2016 Cuma