Erciyes Üniversitesi'nde Atatürk'ü Anma Töreni Gerçekleştirildi

Erciyes Üniversitesi'nde Atatürk'ü Anma Töreni Gerçekleştirildi
Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu 10 Kasım tarihi münasebetiyle Erciyes Üniversitesi’nde anma töreni gerçekleştirildi.

Erciyes Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Hamza Çakır’ın Kayseri Valiliği tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni’ne üniversitemizi temsilen katılmasından dolayı Rektörlük Binası önünde gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yetim vekâlet etti.

Erciyes Üniversitesi Senato Üyeleri, Akademisyenler ve öğrencilerin katılım gösterdiği programda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yetim, Atatürk Heykeli önüne Erciyes Üniversitesi adına çelenk bıraktı. Ardından saat 09.05’i gösterirken siren sesiyle birlikte saygı duruşu gerçekleşti.

Saygı duruşunun ardından Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından İstiklal Marşı söylendi. Bayrağımızın göndere çekilmesiyle program son buldu.

10 Kasım 2015 Salı