Genel Sekreter Sema Aslan için Emeklilik Töreni Düzenlendi

Genel Sekreter Sema Aslan için Emeklilik Töreni Düzenlendi
Üniversitemizde genel sekreterlik görevini yürütürken emekli olan Sema Aslan için Rektörlük tarafından "Emeklilik Töreni ve Kokteyl" düzenlendi.

Rektörlük binası giriş katında düzenlenen emeklilik törenine; Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan ile Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Eyyup Ecevit, Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Kara ile fakülte dekanları, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve enstitü müdürleri, daire başkanları ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven konuşmasında Genel Sekreter Sema Aslan’a üniversiteye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Genel Sekreter Sema Aslan ise konuşmasında görev yaptığı sürece Erciyes Üniversitesi’ne en iyi şekilde katkıda bulunmaya çalıştığını söyledi ve törene katılan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Rektör Güven, Genel Sekreter Sema Aslan’a plaket ve hediye takdiminde bulundu.

Kokteylin ardından etkinlik sona erdi.

26 Nisan 2016 Salı