Holiday Inn Otel, Erciyes Üniversitesi Öğrencilerine İş Fırsatı Sunacak

Holiday Inn Otel, Erciyes Üniversitesi Öğrencilerine İş Fırsatı Sunacak
Kayseri’de yakın zamanda faaliyete geçecek olan Holiday Inn Otel, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Turizm Fakültesi öğrencilerine iş fırsatı vaadinde bulundu.

ERÜ Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen “Turizm Sektöründe Kariyer” adlı söyleşinin konuğu Holiday Inn Otel Genel Müdürü Uluç Aklar oldu.

Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye katılan 70 öğrencinin CV’sini alan Holiday Lnn Otel yetkilileri, bu öğrencilerin büyük bir kısmını Kayseri’de yakın zamanda faaliyete başlayacak otellerinde istihdam etme vaadinde bulundu.

Holiday Inn Otel Genel Müdürü Uluç Aklar, söyleşide, ‘Turizm Sektöründe Nasıl İş Bulunması’ konusunda tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Genel Müdür Akar: ”İş başvurusunu yaparken girişken olun ve kesinlikle utanmayın. Firma hakkında bilgi sahibi olun. Ürünü ve firmayı iyi tanıyın, giyiminize ve görünüşünüze özen gösterin. Hizmet sektöründe görünüşünüzle çok büyük farklar oluşturabilirsiniz. Yabancı dil bilmeniz sizi diğerlerinden farklı kılacak ve bir adım önde bulunduracaktır. Bu sebeple yurt dışına gidip orada eğitim almanızın ve farklı kültürleri tanımanızın size çok büyük faydası olacaktır. Biz Holiday Inn Otel olarak Kayseri’de çok sayıda kişiye istihdam sağlayacağız. Bu kişiler genelde turizm fakültesi mezunu öğrenciler olacak” dedi.

Söyleşi sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Holiday Inn Otel Genel Müdürü Uluç Aklar’a plaket takdim etti.

13 Nisan 2016 Çarşamba