REKTÖRLÜK HABERLERİ
İngiltere Büyükelçiliği’nden Erciyes Üniversitesi’ne Ziyaret

İngiltere Büyükelçiliği’nden Erciyes Üniversitesi’ne Ziyaret
İngiltere Ankara Büyükelçisi Richard Moore, birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Kayseri’de, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven’i makamında ziyaret etti.

Büyükelçi Richard Moore, Erciyes Üniversitesini ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu söyleyerek, karşılıklı iş birliği konusunda somut adımlar atmak istediklerinin altını çizdi. Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven ise; İngiltere Büyükelçisi Richard Moore’un Erciyes Üniversitesini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, karşılıklı iş birliği konusunda Erciyes Üniversitesi olarak gerekli adımları atmaya hazır olduklarını söyledi.

Görüş alışverişinin ardından, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Erciyes Üniversitesi adına, İngiltere Ankara Büyükelçisi Richard Moore’a hediye takdim etti.

29 Ocak 2016 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ