REKTÖRLÜK HABERLERİ
Irak Kültür Müsteşarından Rektör Güven’e ziyaret

Irak Kültür Müsteşarından Rektör Güven’e ziyaret
Irak Kültür Müsteşarı Prof. Dr. Salman Daood, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven’i ziyaret etti.

Irak Kültür Müsteşarı Prof. Dr. Salman Daood, Erciyes Üniversitesi’nde eğitim gören Iraklı öğrencileri ziyaret etmek ve eğitim-öğretim şartlarını yerinde incelemek için üniversiteye geldi. Öğrencilerle buluştuktan sonra Prof. Dr. Salman Daood, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven’i ziyaret etti. Ziyarette Prof. Dr. Salman Daood, Erciyes Üniversitesinde eğitim gören Iraklı öğrencilerin durumu hakkında bilgiler aldı.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Irak Kültür Müsteşarı Salman Daood’un yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Iraklı öğrencilere en iyi eğitimi vermeye çalıştıklarını belirten Rektör Güven, bu öğrencilerin ülkelerinde döndüklerinde ülkelerine faydalı olacakları gibi; ülkelerinin Türkiye ile olan ilişkilerinde gönüllü elçi rolü üstleneceklerini söyledi.

08 Nisan 2016 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ