REKTÖRLÜK HABERLERİ
KAYSO Yönetiminden Rektör Güven'e Ziyaret

KAYSO Yönetiminden Rektör Güven'e Ziyaret
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette KAYSO Başkanı Boydak, Erciyes Üniversitesi ile Kayseri Sanayi Odası arasında çok uzun yıllara dayanan kurumsal ilişki olduğunu belirterek, Erciyes Üniversitesi’nin birçok alanda başarılı üniversite olduğunu söyledi.

Boydak, “Muhammet Güven hocamız sağ olsun, çok uzun yıllardır üniversitemiz içerisinde hizmet vermekteydi. Yakışan oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bize düşen bir vazife olursa, memnuniyetle arkadaşlarımızla beraber elimizden gelen katkıyı sağlama gayretinde olacağız. Birlik beraberlik içerisinde Kayseri’nin gelişimi adına güzel bir çalışma sergileyeceğiz” dedi.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven ise nazik ziyaretlerinden dolayı KAYSO Başkanı Mustafa Boydak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Rektör Güven, “Biliyorsunuz Kayseri ve Erciyes Üniversitesi birlikte büyüyüp gelişen bir şehir.

Dolayısıyla Erciyes Üniversitesi’ni Kayseri kabullendi, bağrına bastı ve gelişimine büyük katkılar sağladı. Burada siz değerli sanayicilerimizin de ciddi katkıları var. Bu katkının önümüzde ki dönemlerde artarak devam edeceğini umut ediyorum. Biz sanayiye destek vereceğiz, sanayi de bize destek verecek. İnşallah şehrimizin ve ülkemizin gelişimine birlikte çok güzel katkılar sağlayacağız” diye konuştu.

02 Mart 2016 Çarşamba
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ