Kapatılan Melikşah Üniversitesi Kampüsü Erciyes Üniversitesi’ne Devrediliyor

Kapatılan Melikşah Üniversitesi Kampüsü Erciyes Üniversitesi’ne Devrediliyor
23 Temmuz 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 667 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile kapatılan Melikşah Üniversitesi’ndeki tüm bina ve taşınmazların Erciyes Üniversitesi’ne devri işlemlerine başlandı. Ayrıca kapatılan Melikşah Üniversitesi’nin kampüsüne Erciyes Üniversitesi yazısı asıldı.

Erciyes Üniversitesi ile Defterdarlık ve Milli Emlak arasında kurulan komisyonlar, kapatılan Melikşah Üniversitesi’ndeki bütün bina ve taşınmazların, Erciyes Üniversitesi’ne devir teslim işlemlerini yürütmeye başladı.

Öte yandan KHK ile kapatılan Melikşah Üniversitesi’nin bütün öğrencilerinin Erciyes Üniversitesi’nin ilgili fakülte ve bölümlerinde öğrenimlerine devam edeceği ve kayıt kabul işlemlerinin ise öğrencilerle ilgili veri aktarımının  tamamlanmasının ardından başlanılacağı kaydedildi.

Önümüzdeki birkaç gün içerisinde devir teslim işlemlerinin tamamlanması, öğrencilerin kayıt kabul işlemlerine başlanması öngörülüyor.

Kapatılan Melikşah Üniversitesi yurtlarında kalan öğrencilere özel eşyalarının, devir-teslim işlemlerinin tamamlanmasının ardından kendilerine tutanakla teslim edileceği belirtildi.

03 Ağustos 2016 Çarşamba