REKTÖRLÜK HABERLERİ
Kayseri Ticaret Odası’ndan Rektör Güven’e Ziyaret

Kayseri Ticaret Odası’ndan Rektör Güven’e Ziyaret
Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven’i makamında ziyaret etti.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven’e yeni görevinde başarılar diledi. Hiçyılmaz; Kayseri Ticaret Odası olarak Erciyes Üniversitesi’ne her zaman destek olduklarını ve bundan sonrada destek olmaya da devam edeceklerini belirtti.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven ise,  üniversite-sanayi işbirliğinin önemine vurgu yaparak Kayseri Sanayi Odası’nın Erciyes Üniversitesi’ne her zaman ciddi katkılarının olduğunu ve olmaya da devam edeceğinden emin olduğunu söyledi. Rektör Güven ayrıca, Erciyes Üniversitesi’nin sanayi ile olan bağlarının her zaman güçlü kalması gerekliliğinin altını çizdi.

29 Ocak 2016 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ