Kocasinan Belediye Başkanı ile Baro Başkanı “Ramazan Neşesi Programına“ Konuk Oldu

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi Kampüs TV’de yayınlanan “Ramazan Neşesi” programı yeni konu ve konuklarla devam ediyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, programın Mimarsinan Parkı’nda gerçekleştirilen çekimlerine konuk oldu. Programda Başkan Çolakbayraktar, ilçede yaptıkları çalışmalar ile bundan sonra planlamayı düşündükleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Mimarsinan Parkında gerçekleştirilen programın diğer konukları ise Kayseri Baro Başkanı Avukat Fevzi Konaç ile ERÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Sözüer oldu.

Baro Başkanı Avukat Fevzi Konaç, Kayseri Barosu olarak, Ramazan ayında yapmış oldukları faaliyetleri anlattı.

27 Haziran 2016 Pazartesi