AKADEMİK BAŞARILAR
Merkez Bankası’nın “Sonsuzluk Zamanı” Sergisi Öğretim Üyemiz Doç. Ahmet Albayrak’ın Küratörlüğünde Umman’da Gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Umman’ın başkenti Muscat’ta "Infinity Time / Sonsuzluk Zamanı" adlı bir sergi açtı. Serginin küratörlüğünü, hazırlığını ve danışmanlığını Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden Doç. Ahmet Albayrak yaptı.

Sonsuzluk Zamanı sergisinin açılışı ve açılış konuşmaları, 7 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 18.30’da, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkan Yardımcısı  Murat Uysal, Umman Merkez Bankası başkanı Dr. Ali bin Mohammed bin Moosa, Türkiye Cumhuriyeti Muskat Büyükelçisi Atılay Ersan ve Bait Al Zubair Müzesi Genel Müdürü Dr. Mohammed Abdulkarim Al Shahi tarafından yapıldı.

Sanatseverlerin yoğun bir katılımla ilgi gösterdiği sergi Türk resim sanatı ve geleneksel sanatlarımızın nadide eserlerinden oluşuyor. Etkinlik bağlamında Doç. Ahmet Albayrak’ın Merkez Bankası tarafından 3 dilde yayınlanan “Sonsuzluk Zamanı” adlı sergi kitabı da etkinliğe eşlik ediyor. Sergi 7 Şubat 2017 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.

Öğretim üyemizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

12 Aralık 2016 Pazartesi
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR