REKTÖRLÜK HABERLERİ
Rektör Güven’den Tomarza Mustafa Akıncıoğlu MYO’na Ziyaret

Rektör Güven’den Tomarza Mustafa Akıncıoğlu MYO’na Ziyaret
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti.

İlçelerde üniversiteye ait meslek yüksekokullarını ziyaret programı çerçevesinde Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Güven’e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan ve Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nafiz Kahraman, İzzet Bayraktar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Derviş Boztosun, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan Vekili Oktay Kayırga eşlik etti.

Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Okan Karahan’dan, yüksekokulda yapılan eğitim çalışmaları hakkında Rektör Güven’e bilgiler verdi.

2013-2014 eğitim-öğretim yılından itibaren eğitime başlayan okullarının bu yıl itibarıyla öğrenci sayılarının 250’yi aştığını belirten Doç. Dr. Karahan, Tomarzalı hayırsever Mustafa Akıncıoğlu tarafından yaptırılan yüksekokul binalarında İnşaat Teknolojisi, Yapı Denetimi, Yapı Yalıtım Teknolojisi ve Harita Kadastro programı olmak üzere 4 program ile eğitim ve öğretime devam ettiklerini söyledi.

Ziyarette okul idarecileri, akademik ve idari personeliyle görüşen Rektör Güven, ilçelerdeki üniversitelerine ait meslek yüksekokullarını yerinde görmek, artı ve eksilerini tespit etmek amacıyla böyle bir ziyaret programında bulunduklarını kaydetti.

29 Aralık 2016 Perşembe
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ