Rektör Güven, 2016 Yılının Son Gününde Komandoları Ziyaret Etti

Rektör Güven, 2016 Yılının Son Gününde Komandoları Ziyaret Etti
Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, 2016 yılının son gününde Zincirdere 1. Komando Tugay Komutanlığı’nda görev yapan askerleri ziyaret etti.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 31 Aralık 2016 tarihindeki Kayseri programları çerçevesinde, Zincirdere 1. Komando Tugay Komutanlığı’nda görev yapan askerleri ziyaret etti.

Bakanların komandolara gerçekleştirdikleri ziyarete; Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven de eşlik etti.

Akşam yemeğini askerlerle birlikte yiyen Bakanlar ve protokol, Kayseri'de 17 Aralık 2016 tarihinde meydana gelen bombalı terör saldırısında şehit düşen 1. Komando Tugayı askerleri için başsağlığı dileğinde bulundu.

02 Ocak 2017 Pazartesi