Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Mezuniyet Töreni

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Mezuniyet Töreni
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 2015-2016 Eğitim-Öğretim dönemi mezuniyet töreni düzenlendi. Program kapsamında hemşirelik, ebelik, beslenme ve diyetetik bölümlerinden toplam 129 öğrenci mezun oldu.

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak ile Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Taşçı’nın yanı sıra çok sayıda akademisyen, öğrenci ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan mezuniyet töreninde konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Taşçı, öğrencileri kutlayarak, yeni hayatlarında başarılar diledi.

Dekan Taşçı, “Sevgili öğrencilerimiz, emek sarf ederek ve fedakârlık göstererek hak ettiğiniz diplomaları bugün alıyorsunuz. Biz her zaman her yerde sizin yanınızdayız. Hepinize hayat boyu başarılar ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Mezuniyet töreni öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından sona erdi.

15 Haziran 2016 Çarşamba