Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencilerinden Çalıştay Sergisi

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencilerinden Çalıştay Sergisi
Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında düzenlenen çalıştaylarda sunulan öğrencilerin proje çalışmalarından oluşan serginin açılışı yapıldı.

Mimarlık Fakültesi Leman Tomsu Holünde açılışı yapılan sergiyle ilgili bilgiler veren Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ozan Hovardaoğlu, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü etkinlikleri kapsamında Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin katıldıkları çalıştayda sundukları projelerden oluşan serginin açılışını yaptıklarını söyledi.

Doç. Dr. Hovardaoğlu, “Lisans eğitimine 1999 yılında başlamış olan  Şehir ve Bölge Planlama Bölümümüz, Türkiye’nin önemli yeni sanayi odaklarından ve bölgesel kentlerinden birinde eğitim vermekte ve bu açıdan öncü bölümlerden birini temsil etmektedir. Ayrıca  çok önemli misyon üstlenmektedir” dedi.

Sergi 14- 18 Kasım 2016 tarihleri arasında açık kalacak.

15 Kasım 2016 Salı