Tomarza Mustafa Akıncıoğlu MYO’nda Mezuniyet Töreni

Tomarza Mustafa Akıncıoğlu MYO’nda Mezuniyet Töreni
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksek Okulu tarafından, 2015-2016 Eğitim-Öğretim dönemi mezuniyet töreni düzenlendi. Tören kapsamında İnşaat Bölümü bünyesinde bulunan Yapı Yalıtım Teknolojisi ve Yapı Denetimi programlarından mezun olan öğrencilere diplomaları verildi.

Tomarza’da düzenlenen mezuniyet törenine; Tomarza Kaymakamı Engin Uysal, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Okan Karahan, Develi Hüseyin Şahin MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Kayaaltı ile çok sayıda akademisyen, davetli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Okan Karahan, “Sevgili mezunlarımız, şimdi ülkeniz ve kendiniz için sorumluluk alma zamanı. Bu sorumlulukları en iyi şekilde yapacağınıza ve ülkemizin birlik ve beraberliğine her koşulda sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Sizleri bugünlere
kadar yetiştiren ailenizi, ülkenizi ve üniversitenizi unutmamanızı temenni ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul birincisi Hüseyin Kavaklı mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

20 Haziran 2016 Pazartesi