AKADEMİK BAŞARILAR
Üniversitemiz Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'na Birincilik Ödülü

Üniversitemiz Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu  Öğretim Üyesi Doç.Dr. Vesile ŞENOL ve arkadaşları Prof. Dr. Melis NAÇAR, Öğr. Gör. Mehmet DOĞAN, Prof Dr. Mahmut ARGÜN,  Prof. Dr. Fevziye ÇETİNKAYA’ nın  Muğla / Bodrum’da 08-11 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlenen Dördüncü Uluslararası Paramedik Kongresi ve Ambulans Ralli’sinde  sözlü bildiri olarak sunduğu “Kayseri İlinde Halkın 112 Acil Sağlik Hizmetlerinden Memnuniyet Düzeyleri”  başlıklı çalışma  “Sözlü Bildiri” dalında “Birincilik” ödülüne layık görülmüştür.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Rektörlük

19 Ocak 2017 Perşembe