Ünlü TV Belgesel Kâşifi Thomas Culhane, ERÜ’de Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Ünlü TV Belgesel Kâşifi Thomas Culhane, ERÜ’de Öğrencilerle Bir Araya Geldi
National Geographic Kaşifi Thomas Culhane, Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) çevre semineri kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Erciyes Üniversitesi Çevre Sorunları Temiz Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nun da “Bosh Çevre Semineri” adlı seminer düzenlendi.

Bosh Ev Aletleri ve National Geographic Channel işbirliği ile gerçekleştirilen çevre seminerine National Geographic TV kanalının ünlü kâşifi Thomas Culhane, konuşmacı olarak katıldı.

Ünlü kaşif Thomas Culhane, Türkiye’de bulunmaktan ve öğrencilere sunum yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Öğrencilere çevre kirliliğini azaltma, iklim değişikliğinin yarattığı hasarlardan minimum düzeyde etkilenmeye yönelik deneyimlerini anlatan ünlü kaşif Culhane, “Çevre kirliliğini önlemek adına bütün imkânlar elimizde bulunuyor. Sadece doğru kaynakları doğru yerde kullanmıyoruz. Doğru kaynakları doğru yerde kullandığımız zaman çevre kirliliğini mümkün olduğunca önleyebiliriz” dedi.

Seminerin sonunda katılımcılara katılım sertifikası verildi.

13 Nisan 2016 Çarşamba