Yemek Hizmetleri
A+ A-
Yemek Hizmetleri
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yemek Listesi Erciyes Üniversitesi Personel Yemek Listesi
22 Ocak 2018 Pazartesi
  • TOYGA ÇORBA (154 KAL.)
  • ORMAN KEBAP (514 KAL.)
  • SOSLU MAKARNA (363 KAL.)
  • BEYAZ LAHANA SALATA (15 KAL.)
  • YOĞURT (182 KAL.)
23 Ocak 2018 Salı
  • ETLİ BAMYA ÇORBASI (215 KAL.)
  • MANTARLI TAVUK SOTE (306 KAL.)
  • CEVİZLİ ERİŞTE PİLAVI (322 KAL.)
  • YEŞİL SALATA (70 KAL.)
  • MUHALLEBİ (299 KAL.)
24 Ocak 2018 Çarşamba
  • TERBİYELİ KÖFTE (526 KAL.)
  • İÇ PİLAV (388 KAL.)
  • ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA (277 KAL)
  • MOR SULTAN SALATASI (123 KAL.)
  • HAŞHAŞLI REVANİ
25 Ocak 2018 Perşembe
  • SEBZE ÇORBASI (177 KAL.)
  • PATLICAN MUSAKKA (275 KAL.)
  • NOHUTLU PİRİNÇ PİLAVI (357 KAL.)
  • YOĞURTLU KAPYA (118 KAL.)
  • PORTAKAL (110 KAL.)
26 Ocak 2018 Cuma
  • ETLİ NOHUT (227 KAL.)
  • BULGUR PİLAVI (362 KAL.)
  • HAVUÇ SALATASI (364 KAL.)
  • SEMİZOTLU YOĞURT (55 KAL.)
  • MANDALİNA (100 KAL.)
29 Ocak 2018 Pazartesi
  • TEL ŞEHRİYE ÇORBASI (238 KAL.)
  • BAHÇEVAN KEBABI (400 KAL.)
  • MISIRLI PİRİNÇ PİLAVI (413 KAL.)
  • KARIŞIK TURŞU (24 KAL.)
  • KİVİ
30 Ocak 2018 Salı
  • BROKOLİ ÇORBASI (160 KAL.)
  • PİLAVÜSTÜ ÇOBAN KAVURMA (810 KAL.)
  • ZEYTİNYAĞLI KARNIBAHAR (170 KAL.)
  • YEŞİL SALATA (70 KAL.)
  • YOĞURT (182 KAL.)
31 Ocak 2018 Çarşamba
  • İZMİR KÖFTE (420 KAL.)
  • KARIŞIK KIZARTMA (368 KAL.)
  • MAKARNA SALATASI (93 KAL.)
  • YOĞURT (182 KAL.)
  • CEVİZLİ BAKLAVA (380 KAL.)
2015 - 2018 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi