Yemek Hizmetleri
A+ A-
Yemek Hizmetleri
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yemek Listesi Erciyes Üniversitesi Yemek Listesi
19 Kasım 2019 Salı
  • ÇORBA (164 KCAL
  • FIRIN TAVUK (310 KCAL)
  • BULGUR PİLAVI (267 KCAL)
  • MEYVE (150 KCAL)
20 Kasım 2019 Çarşamba
  • ETLİ TÜRLÜ (298 KCAL)
  • MAKARNA (282 KCAL)
  • CACIK (63 KCAL)
  • TATLI
21 Kasım 2019 Perşembe
  • YAYLA ÇORBA (159 KCAL)
  • PİLİÇ PİRZOLA GARNİTÜR (630 KCAL)
  • SU BÖREĞİ (339 KCAL)
  • KOMPOSTO (229 KCAL)
22 Kasım 2019 Cuma
  • SALÇALI KÖFTE (351 KCAL)
  • PİRİNÇ PİLAVI (300 KCAL)
  • MEVSİM SALATA (110 KCAL
  • SÜTLÜ TATLI
Erciyes Üniversitesi Akşam Yemek Listesi
19 Kasım 2019 Salı / Akşam Menüsü
  • ÇORBA (164 KAL)
  • FIRINDA TAVUK (310 KAL)
  • BULGUR PİLAVI (267 KAL)
  • MEYVE (150 KAL)
20 Kasım 2019 Çarşamba / Akşam Menüsü
  • ETLİ TÜRLÜ (298 KAL)
  • MAKARNA (282 KAL)
  • CACIK (63 KAL)
  • TATLI
21 Kasım 2019 Perşembe / Akşam Menüsü
  • YAYLA ÇORBA (159 KAL)
  • PİLİÇ PİRZOLA-GARNİTÜR (630 KAL) Kalori
  • SU BÖREĞİ (339 KAL)
  • KOMPOSTO (229 KAL)
22 Kasım 2019 Cuma / Akşam Menüsü
  • SALÇALI KÖFTE (351 KAL)
  • PİRİNÇ PİLAVI (300 KAL)
  • MEVSİM SALATA (110 KAL)
  • SÜTLÜ TATLI
2015 - 2019 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi
ERUDM