REKTÖRLÜK HABERLERİ
“Turkishtime” Sıralamasına Giren Öğretim Üyelerine Rektörden Plaket

“Turkishtime” Sıralamasına Giren Öğretim Üyelerine Rektörden Plaket

Turkishtime Dergisi’nin 2017 yılı “Bilime Yön Veren 100 Türk” araştırmasına giren Erciyes Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Derviş Karaboğa ve Prof. Dr. Mustafa Soylak’a, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven plaket takdim etti

Senato Toplantısı öncesi gerçekleştirilen ödül takdiminde Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, gerçekleştirdikleri başarıyla üniversitenin tanıtımına katkı sağlayan Prof. Dr. Derviş Karaboğa ile Prof. Dr. Mustafa Soylak’ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Turkishtime Dergisi 2017 yılı Mayıs sayısında “Bilime Yön Veren 100 Türk”  araştırma kitabını okurlarına sunmuştu.

Dünyada doğal bilimler alanında faaliyet gösteren Türk bilim adamlarının H-endeksine göre yaptığı araştırmaların değerlendirildiği kitapta, H-endeksi en yüksek 100 Türk bilim adamına yer verilmiş ve aralarında Nobel ödülü sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar’ın da bulunduğu sıralamaya, Erciyes Üniversitesi’nden Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derviş Karaboğa ile Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Soylak girme başarısı göstermişti.

13 Haziran 2017 Salı
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ