2. Kayseri Uluslararası Öğrenciler Dünya Kupası Başladı

2. Kayseri Uluslararası Öğrenciler Dünya Kupası Başladı
Medeniyetin Burçları Derneği tarafından Erciyes Üniversitesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Talas Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Kayseri Uluslararası Öğrenciler Mini Dünya Kupası başladı.

Tayland, Gana, Afganistan, Bangladeş, Afrika Karması-1, Kazakistan, Etiyopya, Kırgızistan, Pakistan, Filistin, Kafkasya, Ruanda, Tanzanya, Azerbaycan, Uganda, Moğolistan, Endonezya, Türkiye, Burkina Faso, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Balkanlar, Irak, Somali, Çad, Mali, Türkmenistan, Afrika Karması-2, Togo, Yemen, Cezayir ile Suriye’den takımların katıldığı Mini Dünya Kupasının açılış maçında Atatürk Spor Kompleksi dış sahada Cezayir-Suriye karşı karşıya geldi.

Turnuvanın açılışı seremonisine Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile Medeniyetin Burçları Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Dursun katıldı.

32 ülkenin katıldığı turnuva sonunda dereceye giren takımlara törenle kupaları verilecek.

Video için tıklayınız

27 Mart 2017 Pazartesi