2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı Yaz Okulunda Dışarıdan Ders Alacak Öğrencilerimizin Dikkatine
Üniversitemiz dışında başka bir Üniversiteden yaz okulunda ders alacak öğrencilerimizin yaz okuluna gitmeden önce, Daire Başkanlığımız bodrum katta bulunan Staj, Katalog, İntibak birimine gelerek form alması ve formu doldurup bölüm başkanına imzalattıktan sonra tekrar aynı yere teslim etmesi gerekmektedir.

Daha önce kendi okulundan form alarak yaz okuluna giden öğrencilerimizin de aynı işlemi yapması gerekmekte olup, yaz okulu sonunda intibaklar bahse konu forma göre yapılacağından form doldurmayıp yaz okulundan ders alan öğrencilerimizin intibak işlemi yapılmayacaktır.

Form dağıtımı 22.06.2017 Perşembe günü başlayacak olup, öğrencilerimizin mağdur olmamaları için konuya hassasiyet göstermeleri önem arz etmektedir.

16 Haziran 2017 Cuma
2015 - 2017 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi