2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı Yaz Okulunda Dışarıdan Ders Alacak Öğrencilerimizin Dikkatine

Öğrenciler, Erciyes Üniversitesinde açılmamış olmak ve bir dönemde en fazla 16 AKTS sınırını aşmamak koşuluyla, Üniversite Yönetim Kurulunun belirlediği diğer üniversitelerin yaz okulunda veya yaz döneminde açılan dersleri alabilirler.

Üniversitemiz dışında başka bir Üniversiteden yaz okulunda ders alacak öğrencilerimizin yaz okuluna gitmeden önce, Daire Başkanlığımıza gelerek form alması ve formu doldurup bölüm başkanına imzalattıktan sonra tekrar aynı yere teslim etmesi gerekmektedir.

Daha önce kendi okulundan form alarak yaz okuluna giden öğrencilerimizin de aynı işlemi yapması gerekmekte olup, yaz okulu sonunda intibaklar bahse konu forma göre yapılacağından form doldurmayıp yaz okulundan ders alan öğrencilerimizin intibak işlemi yapılmayacaktır.

Form dağıtımı 24/06/2019 Pazartesi günü başlayacak olup, 08/07/2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar devam edecektir. Formlar en geç 08/07/2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Öğrenci İşleri Daire  Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra kesinlikle formlar alınmayacaktır. Öğrencilerimizin mağdur olmamaları için konuya hassasiyet göstermeleri önem arz etmektedir.

Ders içeriklerine https://dbp.erciyes.edu.tr/ linkinden ulaşabilirsiniz.

12 Haziran 2019 Çarşamba
07 Ağu ÇarşambaBayramlaşma Töreni