2019 KOÇFEST Üniversiteler Kayak Alp Disiplini ve Snowboard Türkiye Şampiyonasında ERÜ’nün Başarısı

Erzurum’da düzenlenen KOÇFEST Üniversiteler Kayak Alp Disiplini ve Snowboard Türkiye Şampiyonasından Erciyes Üniversitesi derece ile döndü.

20-24 Şubat 2019 tarihinde Erzurum’da düzenlenen KOÇFEST Üniversiteler Kayak Alp Disiplini ve Snowboard Türkiye Şampiyonasında, Erciyes Üniversitesi Kayak Alp Disiplini Kadın takımı Türkiye 2.’si ve Kayak Alp Disiplini Paralel Takım Yarışması Kadın Erkek kategorisinde Türkiye 3.’sü oldu.

Erciyes Üniversitesi Kayak Alp Disiplini ve Snowboard takımının antrenörlüğünü Spor Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Hayati Arslan ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Emre Şimşek yaptı.

05 Mart 2019 Salı