2019 Ocak Ayı Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi Müracaatları Sonuçları

Üniversitemiz Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi’ne kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıtları 21  – 25 OCAK 2019 tarihlerinde müdürlüğümüzce kabul edilecektir. Kayıt için istenilen belgelerin eksiksiz olarak getirilmesi gerekmektedir. Kayıtları yapılan öğrenciler 18 ŞUBAT 2019 tarihinde Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi’ne başlayabilecektir.

Kayıt tarihinde kayıt yaptırmayanlar ve kayıt hakkından vazgeçen başvuru sahipleri EK 1’de sunulan dilekçe örneğini doldurup 21 – 25 OCAK 2019 tarihleri arasında müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Asil başvuru hakkından feragat edenlerin yerine yedek listeden öğrenci alınacaktır.

Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi ücretlerinde peşin uygulama yapılmaktadır.  Kaydını yaptıran velilerimizden 15 ŞUBAT 2019 – 14 MART 2019  tarihindeki maaşlarından 550 TL ücret kesintisi  yapılacaktır. Kendi isteğiyle Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi’nden kaydını alanlar için ücret iadesi yapılmamaktadır.

Kayıt İçin İstenen Belgeler

• Sağlık Raporu (Raporun ERÜ Çocuk Hastanesinden alınması gerekmektedir.)

• 6 Adet Vesikalık Fotoğraf

• Aşı Kartı Fotokopisi

• Velinin Maaş Bordrosu (Mutemet onaylı)

Erciyes Üniversitesi Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi’ne Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimiz İçin İhtiyaç Listesi

• 2 adet yedek kıyafet takımı

• 2 adet iç çamaşır takımı

• 2 adet çorap

• 1 adet sınıfta giymesi için altı kaymayan cırt cırtlı ev patiği

• 1adet pijama takımı (2015 doğumlu öğrencilerimiz için)

İstenilen kırtasiye malzemelerinin listesi daha sonra sınıf öğretmeni tarafından verilecektir.

NOT: İstenilen malzemelerin çocuğunuzun adı- soyadı yazan etiketli şekilde çanta içinde getirilmesi rica olunur.

İletişim Bilgileri:

Telefon: 0352 207 66 66/ Dahili: 10745/10746