×
×
AKADEMİK BAŞARILAR
2019 Yılı 1.Dönem TÜBİTAK/ARDEB 1001 Proje Desteği Alan Öğretim Üyelerimiz
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
2019 Yılı 1.Dönem TÜBİTAK/ARDEB 1001 Proje Desteği Alan Öğretim Üyelerimiz

Üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof.Dr.Mehmet Arslan (Ziraat Fak.), Prof.Dr.Mustafa Keskin (Fen Fak.), Prof. Dr. Servet Özcan (Fen Fak./Gen-Kök), Doç. Dr. Ali Ünlükara (Ziraat Fak.), Doç. Dr. Mete Çelik (Mühendislik Fak.) ve Dr. Öğr. Üyesi Zeliha Nilüfer Nahya (Edebiyat Fak.) 2019 Yılı TÜBİTAK/ARDEB 1.Dönem 1001 programı kapsamında yürütücü olarak proje desteği almaya hak kazanmışlardır.

Yürütücü olarak 1001 proje desteği almaya hak kazanan ve yukarıda isimleri verilen öğretim üyelerimize ilaveten;  Prof.Dr. Merve Oğuz (Mühendislik Fak.), Prof.Dr. Okan Karahan (Mühendislik Fak.), Doç.Dr. Nuray Ateş (Mühendislik Fak.), Dr.Öğr.Üyesi Erkan Yılmaz (Eczacılık Fak./ERNAM), Dr.Öğr.Üyesi Halil Ulutabanca (Tıp Fak.) ve Dr.Öğr.Üyesi Serhan İlkentapar (Mühendislik Fak.) diğer üniversitelerin kabul gören 1001 projelerinde araştırmacı olarak yer almıştır.

Yürütücü ve araştırmacı pozisyonlarıyla TÜBİTAK/ARDEB 1001 programından proje desteği alan öğretim üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.



28 Ağustos 2019 Çarşamba
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR