2020 Yılı Erciyes Üniversitesi Bilimsel Teşvik Ödeme Süreci Hakkında
Üniversitemizin bilimsel araştırma kapasitesi ve kalitesinin geliştirilmesi ve arttırılması hedefi çerçevesinde; siz değerli araştırmacılarımızı teşvik etmek amacıyla 2020 yılında gerçekleştirilen yayın, proje, bilim ödülü ve fikri mülkiyet tescili faaliyetleri için bilimsel teşvik ödülü sürecini başlatmış ve konuyla ilgili usul ve esasları belirleyerek sizleri bilgilendirmiştik. Belirlenen usul ve esaslar kapsamında yapılan 2020 yılı birinci dönem başvurular ilgili komisyonumuz tarafından değerlendirilmiş olup,  01 Ekim 2020 tarihi itibariyle teşvik ödemelerine başlanacaktır. 2020 yılına ait devam eden başvurular da önümüzdeki aylarda belirli takvim aralıklarında değerlendirilecek ve ödemeler de yine aynı şekilde yapılacaktır.

Bu vesile ile üniversitemizin bilimsel faaliyetlerine katkıda bulunan tüm araştırmacılarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, imkânlarımızın elverdiği ölçüde tüm şartları zorlayarak siz değerli araştırmacılarımıza her türlü desteği sunmak için gayret edeceğimizi belirtmek istiyorum.

Prof.Dr. Mustafa ÇALIŞ

2020 Yılı 1.Dönem Bilimsel Teşvik Listesi İçin Tıklayınız.

17 Eylül 2020 Perşembe
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi