ABD Ankara Büyükelçiliği Konsolos Yardımcısı Beard, Üniversitemizde Konferans Verdi

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından “ABD İçin Öğrenci Vizesi ve Work And Travel” konulu konferans düzenlendi.

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Kasım Özgen,  Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aktan, ABD Ankara Büyükelçiliği Konsolos Yardımcısı Kristina Beard ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Melih Karakuzu’nun açılış konuşmasının ardından ABD Ankara Büyükelçiliği Konsolos Yardımcısı Kristina Beard, “ABD İçin Öğrenci Vizesi Ve Work And Travel” konulu konferans verdi.

Konferansın sonunda ise Konsolos Yardımcısı Kristina Beard’a, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Melih Karakuzu tarafından çiçek takdim edildi.

12 Aralık 2018 Çarşamba