REKTÖRLÜK HABERLERİ
AK Parti Milletvekili Karayel ile Afgan Büyükelçi Rahmanoghli’den Rektörümüze Ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Ukrayna-Moldova Afganistan Büyükelçisi Sardar Mohammed Rahmanoghli ve AK Parti Kayseri Eski Milletvekili Yaşar Karayel, Rektörümüz Prof. Dr. Muhammet Güven’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, konuklarına üniversite hakkında bilgiler verdi.

Ukrayna-Moldova Afganistan Büyükelçisi Sardar Mohammed Rahmanoghli, Türkiye-Afganistan dostluk gecesi için geldikleri Erciyes Üniversitesi’nde, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven’i ziyaret etmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Türkiye -Afganistan ilişkilerine de değinen Büyükelçi Rahmanoghli, iki ülke arasında köklü dostluğun geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Ziyaret sonunda ise heyette bulunan Üniversitemiz mezun öğrencilerinden Bashir Ahmad Haidari, Rektör Güven'e Afganistan el halısı hediye etti. Rektör Güven ise konuk Büyükelçi Rahmanoghli’ye üniversitenin çini işlemeli vazosunu taktim etti.

08 Mart 2018 Perşembe
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ