REKTÖRLÜK HABERLERİ
Afrikalı Öğrencilerin Rektörlük Ziyareti

Afrikalı Öğrencilerin Rektörlük Ziyareti

Erciyes Üniversitesi’nde eğitim gören Afrikalı Öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Afrikalı Öğrenciler Birliği Başkanı Timan Ahmat Djeron ile yönetim kurulu üyelerinin ilk durağı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız’ın makamı oldu.

Burada bir süre sohbetin ardından Afrikalı öğrenciler, kendilerine verdikleri destekten dolayı Rektör Yardımcısı Yıldız’a teşekkür etti ve biblo hediye etti.

Rektörlükte Afrikalı öğrencilerin ikinci durağı Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven’in makamı oldu.

Ziyarette, Rektör Güven’e, sürekli desteğinden dolayı üniversitede eğitim gören tüm Afrikalı öğrenciler adına teşekkür eden Afrikalı Öğrenciler Birliği Başkanı Timan Ahmat Djeron, Erciyes Üniversitesi’nde eğitim görmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Güven ise üniversitede eğitim gören tüm yabancı uyruklu öğrencilere sürekli destek olmaya çalıştıklarını kaydetti.

Üniversitelerindeki yabancı öğrencilerin eğitimlerini tamamlayıp ülkelerine döndüklerinde birer kültür elçisi vazifesinde bulunacaklarını inandıklarını kaydeden Rektör Güven, ziyaretlerinden dolayı Afrikalı öğrencilere çok teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda ise Afrikalı öğrenciler, Rektör Güven’e, Afrika’nın yöresel kıyafeti olan ‘Bubu’ hediye etti.

02 Haziran 2017 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ