Rektörlük 'ten Haberler
Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Karakaya, Rektörümüz Çalış’ı Ziyaret Etti

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile bir süre görüştü.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Çalış, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya üniversitenin gümüş işlemeli tabağını, Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya ise Rektörümüz Çalış’a plaket ve kitap hediye etti.

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Karakaya, Rektörümüz Çalış’ı Ziyaret Etti Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Karakaya, Rektörümüz Çalış’ı Ziyaret Etti Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Karakaya, Rektörümüz Çalış’ı Ziyaret Etti Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Karakaya, Rektörümüz Çalış’ı Ziyaret Etti
12 Aralık 2019 Perşembe
Rektörlük Duyuruları