×
×
REKTÖRLÜK HABERLERİ
Almanya Bremen Kamu Yönetimi Üniversitesi ve İngiltere Nottingham Trent Üniversitesi’nden Rektörümüze Ziyaret
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Almanya Bremen Kamu Yönetimi Üniversitesi ve İngiltere Nottingham Trent Üniversitesi’nden Rektörümüze Ziyaret

Almanya Bremen Kamu Yönetimi Üniversitesi Polis ve Güvenlik Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr.Arthur Hartmann ile beraberindeki akademisyenler Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar eylemi kapsamında Üniversitemiz koordinatörlüğünde yürütülen “Çocuk İstismarını Tespit ve Önlemeye Yönelik Öğretmen Yeterliliklerinin Güçlendirilmesi” başlıklı Projenin açılış toplantısı için Kayseri’ye gelen Almanya Bremen Kamu Yönetimi Üniversitesi Polis ve Güvenlik Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr.Arthur Hartmann aynı üniversiteden Uzman Araştırmacı Gabriela Piontkowski ve İngiltere Nottingham Trent Üniversitesi’den Doç. Dr. Lucy Betts ile Dr. Gayle Dillon Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Almanya Bremen Kamu Yönetimi Üniversitesi Polis ve Güvenlik Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Arthur Hartmann’a üniversitemizin çini işlemeli vazosunu, hediye etti.

Heyete Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaretlerinde Proje Koordinatörü ve İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hakan Aydın, Çocuk İhmali ve İstismarını Engelleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özdemir, Kayseri Emniyet Müdürlüğü adına Proje Yöneticisi İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Işık ve projede görev alan diğer akademisyenler eşlik etti.


13 Şubat 2020 Perşembe
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ