AKADEMİK BAŞARILAR
Araş. Gör. Dr. İzzet B. SATICIOĞLU’na, Bursa Uludağ Üniversitesi’nden Yılın Doktora Tezi Ödülü

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından her sene verilmekte olan yılın Doktora Tezi Ödülü, danışmanlığını Prof. Dr. Soner ALTUN’un yaptığı ve Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Su Ürünleri Hastalıkları Anabilim Dalı’nda görevli olan Araş. Gör. Dr. İzzet B. SATICIOĞLU tarafından hazırlanan “Gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) kuluçkahanelerinde hastalık oluşturan Flavobacterium türlerinin genotipik karakterizasyonu ve antimikrobiyal direnç gelişiminde rol oynayan genlerin varlığı-yaygınlığının belirlenmesi” isimli doktora tez çalışması, yılın en iyi doktora tez ödülüne layık görülmüştür.

Araş. Gör. Dr. İzzet B. SATICIOĞLU’nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

10 Temmuz 2019 Çarşamba
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR