AKADEMİK BAŞARILAR
Araş. Gör. Gencay EKİNCİ ve Prof. Dr. Vehbi GÜNEŞ’e TÜBİTAK 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışmasından Ödül

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından organize edilen Üniversite proje yarışmalarının 2017 Final Sergisi Selçuk Üniversitesi Alâaddin Keykubat Kampüsünde gerçekleştirildi. 20-22 Kasım 2017 tarihlerinde üç gün boyunca devam eden sergi, 23 Kasım 2017 tarihinde ödül töreni ile son buldu. Sergide lisansüstü öğrencilerinin ve akademisyenlerin projeleri sergilendi. Öğrenciler projelerini jüri önünde sundular.

Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması Tekno Girişimcilik Kategorisinde, Erciyes Teknopark Bünyesinde yürütülen “Veteriner Hasta Başı Hızlı Tanı Kitleri Geliştirilmesi ” başlıklı proje ikincilik ödülüne layık görülmüştür.

Proje Ekibi: Prof. Dr. Vehbi GÜNEŞ, Prof. Dr. İhsan KELEŞ, Prof. Dr. Mehmet ÇİTİL, Prof. Dr. Kadir Semih GÜMÜŞSOY, Doç. Dr. Ali Cesur ONMAZ ve Araş. Gör. Gencay EKİNCİ

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Rektörlük

28 Kasım 2017 Salı